Först och främst: Både Massage och Kinesiologi är helt avdragsgillt! Så varför skulle vi inte erbjuda våra anställda ett visst underhåll av sin hälsa? Undersökningar har visat att 93% har känt sig bättre efter att de fått Företagsmassage. Det har visat sig vara en så bra metod att hålla personalen frisk att skattereglerna i Sverige ändrades år 2003-2004. Tack var detta är friskvård nu helt avdragsgillt och förmånsbefriat i arbetslivet!

Problem i rygg, axlar och nacke är den i särklass vanligaste orsaken till långa sjukskrivningar idag. Anledningarna till dessa fysiska besvär kan vara många. Det kan vara relaterat till arbetsställningar, dålig ergonomi och hållning. Men inre obalanser och stress kan lika ofta vara den ursprungliga orsaken. Det är här Kinesiologin är till hjälp.

Jag erbjuder även företag min kombinations-behandling: Kinesiologi & Massage, för att komma åt ohälsan på djupet. Det är ett ultimat koncept av förebyggande medicin. Varje behandling tar längre tid, men effekten är djupare och mer långtgående.

Hur går det till?
Jag kommer till er* (certifierad och fullständigt försäkrad). I priset ingår att jag tar med bänk, handdukar, oljor etc. Ni kommer att få en bokningslista som de anställda fyller i.
Vid endast massage brukar varje behandling ta 30 min. Jag anpassar massagen till de individuella önskemålen (avslappning, eller att arbeta konkret med något särskilt problem).
Vid konceptbehandling (Massage & Kinesiologi) tar varje behandling 1 timma och priset är något högre då Kinesiologi är en mer exklusiv och komplex behandlingsform.
Journaler kommer att föras för att ge ytterligare kvalitet, kontinuitet och personligt bemötande.

*För närvarande arbetar jag endast inom Göteborg.

Priser
Priset är baserat på:
Vilken behandlingsform ni väljer.
Hur många anställda som får ta del av förmånen.
Hur regelbundet ni vill att jag kommer, 1 gång/vecka, 1/månad osv.

Vid intresse kontakta mig gärna för en offert.