Företagsbehandlingar

Först och främst: Massage är helt avdragsgillt! Så varför skulle vi inte erbjuda våra anställda ett visst underhåll av sin hälsa? Undersökningar har visat att 93% har känt sig bättre efter att de fått Företagsmassage. Det har visat sig vara en så bra metod att hålla personalen frisk att skattereglerna i Sverige ändrades år 2003-2004. Tack var detta är friskvård nu helt avdragsgillt och förmånsbefriat i arbetslivet!

Problem i rygg, axlar och nacke är den i särklass vanligaste orsaken till långa sjukskrivningar idag. Anledningarna till dessa fysiska besvär kan vara många. Det kan vara relaterat till arbetsställningar, dålig ergonomi och hållning. Upplevelse av stress och oro är mer abstrakta anledningar, men lika viktiga att ta hänsyn till och möta upp. Som masserande kinesiolog och osteopat-student, kommer jag alltid ha en bredare uppsättning verktyg som kompletterar massagen. Allt efter mottagarens behov!

Hur går det till?
Jag har en mysig mottagning i centrala Göteborg och oftast väljer företag att låta sina anställda boka sin session direkt med mig. Efter utförd behandling skickas en faktura till ekonomi-avdelningen.
Varje behandling tar 30 min. Jag anpassar massagen till individuella önskemål. Vid behov och efter önskemål använder jag även osteopatiska undersökningstekniker och utför manuell terapi.

Priser
400 kr (exkl moms) för 30 minuters behandling/anställd.

Vid intresse kontakta mig gärna för en offert.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s