Företagsbehandlingar

Först och främst: Massage är helt avdragsgillt! Så varför skulle vi inte erbjuda våra anställda ett visst underhåll av sin hälsa? Undersökningar har visat att 93% har känt sig bättre efter att de fått Företagsmassage. Det har visat sig vara en så bra metod att hålla personalen frisk att skattereglerna i Sverige ändrades år 2003-2004. Tack var detta är friskvård nu helt avdragsgillt och förmånsbefriat i arbetslivet!

Problem i rygg, axlar och nacke är den i särklass vanligaste orsaken till långa sjukskrivningar idag. Anledningarna till dessa fysiska besvär kan vara många. Det kan vara relaterat till arbetsställningar, dålig ergonomi och hållning. Upplevelse av stress och oro är mer abstrakta anledningar, men lika viktiga att ta hänsyn till och möta upp. Som masserande kinesiolog och osteopat-student, kommer jag alltid ha en bredare uppsättning verktyg som kompletterar massagen. Allt efter mottagarens behov!

Hur går det till?
Jag kommer till er* (certifierad och fullständigt försäkrad). I priset ingår att jag tar med bänk och oljor, de anställda har med sig egen handduk. Ni får en bokningslista som alla fyller i så att det fungerar med företagets verksamhet.
Varje behandling tar 30 min. Jag anpassar massagen till individuella önskemål (avslappning, eller att arbeta konkret med något särskilt problem). Vid behov och efter önskemål använder jag även kinesiologi och osteopatiska undersökningstekniker.
*För närvarande arbetar jag endast inom Göteborg.

Priser
Priset är baserat på:
Hur många anställda som får ta del av förmånen.
Hur regelbundet ni vill att jag kommer, 1 gång/vecka, 1/månad osv.

Vid intresse kontakta mig gärna för en offert.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s