Om mig

Startskottet för mitt driv att guida människor till en djupare kroppsmedvetenhet och bättre hälsa, väcktes i och med en planerad hemförlossning. När jag födde min dotter kom jag i kontakt med något nytt, något fantastiskt och kraftfullt i min kropp. Den känslan ville jag förmedla vidare! Först trodde jag det var genom att proklamera för hemförlossning, men sedan insåg jag att det var mer än så.

År 2008 tog jag diplom och blev certifierad som kinesiolog och massör vid Göteborgs Gymnastiska Institut. Sedan dess arbetar jag kontinuerligt med att ge behandlingar. Framför allt i egen mottagning, men också mot företag.

Jag har i bakfickan studier inom Yoga, Capoeria och dans. Intresset för kroppen och dess uttrycksformer har alltid funnits med mig.

Sedan hösten 2014 är jag student vid Skandinaviska Osteopathögskolans i Göteborg, där jag ämnar ta en Bachelor of Osteopathy. Så söker jag förena en djupgående kunskap om den fysiska kroppen och dess självläkande mekanismer med kinesiologin, sin fokus på energi-systemet och förmåga att gå några nivåer djupare.

I september 2016 påbörjade jag ett samarbete med Peoples Training i Nya Hovås, Göteborg. Jag fick nöjet att utveckla mitt manuella hantverk, i ett team av PT’s, fysioterapeuter, pilates- och yoga instruktörer. Varje måndag var jag på plats och gav behandlingar. Efter två år valde jag att lämna teamet pga högt bokningstryck på egna mottagningen.

Idag ligger fokus på att fortsätta utveckla min verksamhet och en metod där osteopati och kinesiologi tillsammans skapar ett integrerat system för läkande av hela människan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s