Om mig

Startskottet för mitt driv att guida människor till en djupare kroppsmedvetenhet och bättre hälsa, väcktes i och med en planerad hemförlossning. När jag födde min dotter kom jag i kontakt med något nytt, något fantastiskt och kraftfullt i min kropp. Den känslan ville jag förmedla vidare! Först trodde jag det var genom att proklamera för hemförlossning, men sedan insåg jag att det var mer än så.

År 2008 tog jag diplom och blev certifierad som kinesiolog och massör vid Göteborgs Gymnastiska Institut. Sedan dess arbetar jag kontinuerligt med att ge behandlingar. Framför allt i egen mottagning, men också mot företag.

Jag har i bakfickan även studier inom Yoga, Capoeria och dans. Intresset för kroppen och dess uttrycksformer har alltid funnits med mig.

Sedan hösten 2014 har jag varit student vid Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg, där jag ämnar ta en Master of Osteopathy vid deras femåriga program. Så söker jag förena en djupgående kunskap om den fysiska kroppen och dess självläkande mekanismer med kinesiologin, dess fokus på energi-systemet och förmåga att gå några nivåer djupare.

Sedan september 2016 påbörjar jag även ett samarbete med Peoples Training i Hovås, Göteborg. Jag kommer vara där i egenskap av manuell terapeut och arbetar i ett team med bland annat fysioterapeuter och personliga tränare.

Kroppen är en hel värld. Jag fortsätter utforska!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s