Referenser

 

Äntligen, äntligen fick jag träffa någon som kunde se till helheten! Någon som såg sambandet mellan mina olika problem, som lyssnade, undersökte, lyssnade igen och sedan satte ord på precis det jag känt men inte kunnat förklara. Filippa är en professionell, kunnig, varm och tydlig person som på tre behandlingar fick ordning på det som en rad olika läkare, kiropraktorer och ortopeder inte lyckats med under 7 år.
Jag kan innerligt rekommendera Filippa och kommer garanterat återkomma till henne i framtiden!

– Elin, Säkerhetsanalytiker

 

Det finns en skillnad mellan att symptombehandla och att orsaksbehandla. Filippa gör det senare. Genom att se till kärnan, det vill säga orsaken och helheten, möjliggör Filippa läkande som varar. Jag önskar att fler hittar vägen till dig.

– Ann-Christine Andersson Arntén, Fil. Dr. Organisation och ledarskap

 

Tack vare Filippa har jag fått upp hoppet om att det faktiskt går att förbättra livskvalitén trots problem med höftledsartros. Jag har fått massor av ny och viktig kunskap om funktioner och samspelet i min kropp och hennes behandlingar har varit magiska. Min rörlighet har ökat , jag har blivit kvitt smärta och osteopati är helt klart en bra behandlingsform för någon med artros. Med Filippas helhetssyn på kropp och själ och med postural träning som komplement har jag blivit väldigt mycket bättre på mycket kort tid.

Katarina

 

Några månader efter mitt insjuknande i Corona sökte jag Filippa för osteopatisk behandling. Jag hade låsningar i kroppen som påverkade min andning, det var tufft att inte kunna andas fritt. Efter behandlingen öppnade det upp för andetagen, en otroligt befriande känsla. Ångrar inte att jag sökte hjälp för en endaste sekund.

– Tobias, säljare

 

Jag sökte till Filippa för ryggsmärtor som jag dragits med ett längre tag. Efter en behandling var min smärta som bortblåst och inte nog med det, behandlingen förde med sig flera andra förbättringar som jag inte räknat med. Bl. a mina spända ben och svullna fötter fick igång cirkulationen och har återgått till normal storlek och ett ilsket rött, kliande eksem som jag har haft över ett år, och provat ”allt” för att bli av med, var mycket mindre redan morgonen efter första behandlingen och efter andra behandlingen är det nästan helt borta. – Alla borde ha en Filippa i sitt liv!

– Marie, Rekryterare

 

Jag sökte mig till Filippa för en smärta i höften jag haft under flera år av elitidrottande, som varken läkare eller sjukgymnaster kunnat få ordning på. Filippa hjälpte mig inte bara med höften, utan med kroppen som helhet för att må bra både fysiskt och psykiskt och kunna träna på den nivån jag önskar. Tack för fantastisk hjälp!

– Tove, fotbollsspelare

 

Min dotter hade problem med barnmigrän, och med problem menar jag starkt illamående, ljuskänslighet och sådan smärta att vi vid flera tillfällen till och med misstänkte annan sjukdom och fick söka akut. Hon mådde verkligen dåligt vid dessa ”attacker”. Jag har själv gått till Filippa för egna behandlingar och fått fantastisk hjälp, så det kändes självklart att gå till henne med min dotter. Det tog endast två behandlingar sedan var det klart och min dotter har inte haft migrän sedan dess och det var över ett år sedan. Kan starkt rekommendera Filippa! Hon kan behandla både kropp och själ på barn som vuxna!

– Frida

 

Tack för en fantastisk start 🙂 Känner mig såklart mör men kroppen utstrålar en harmoni som det var längesedan jag upplevde, inser jag nu. Har sovit jättegott, inte haft ont, varit glad och lugn, sluppit kylan i armar och fötter, likaså hettan som kommer då och då av att kroppen mobiliserar/reagerar på sina lågvarv. Att hitta en väg ut ur obehaget kändes helt osannolikt, tills igår, nu är jag full av förundran och tillförsikt, tack än en gång !!

– Solveig, Landskapsingenjör

 

Jag kom till Filippa när jag va i min mörkaste period i livet och tack vare henne har jag sett ett nytt ljus i mitt liv. Hon har höjt min livskvalité i både kroppen och själen. Inte nog med att du såg mig och förstod mig i stunder jag inte visste hur jag skulle uttrycka mig, du fick mig till att förstå mig själv.
Tack Filippa du är helt otrolig.

– Gabriella

 

Jag har lidit av kronisk värk i huvudet och nacken sen en olycka 2016, har provat allt men inget har hjälpt. Nu har jag träffat Filippa och äntligen fått livskvalitet igen! Jag har kunnat träna regelbundet de senaste 3 månaderna vilket jag trodde skulle vara omöjligt innan jag träffade Filippa. Tack för allt!

– Linnea

 

Har bara varit på två behandlingar än så länge men känner att något i kroppen har ”vaknat till liv”. Jag har fått en mental energi och styrka som jag inte känt på länge. Ett driv. Jag kommer att fortsätta träffa Filippa för jag är nyfiken och förväntansfull på hur långt vi kan nå tillsammans för att få mig närmre min målbild. Jag ser detta som ett utmärkt komplement till min övriga vårdplan. Filippa är väldigt duktig och hon får mig att känna mig trygg och avslappnad. Hon förklarar sakligt vad hon gör och varför. Har jag frågor och funderingar så är hon bara ett mail eller telefonsamtal bort

– Jessica (ME-diagnos)

 

Besides just being a beautiful, intuitive and empathetic soul, Filippa is incredibly skilled and knowledgeable in a wide variety of methods to sooth the soul and body (energy & physical). I always notice subtle and powerful shifts that continue working even after the treatment. Difficult to explain really, but it cannot be denied. I truly cannot give her enough accolades to merit the respect, trust and gratitude I feel towards her.

– Sigrid Laurel Östlund, Arkitektdoktorand

 

Ge inte upp även om du nått 80-års åldern! En ond rygg, inflammation i höften och stel nacke har med Filippas stora kunskaper och fantastiska händer fått mig på banan igen! Glad att hon kom i min väg och kan varmt rekommenderas!

– Tack från en supernöjd ”tant ”

 

Är mycket tacksam för Filippas behandlingar, alltid så rätt. Det känns så tryggt och skönt att vara i hennes händer. 
Efter att ha gått en längre period med stel nacke och rygg och haft smärtor från och till kom jag äntligen till Filippa.
Min rygg och nacke känns nu underbart rörlig och smidig, vilket gör mig så glad och mitt allmänna välbefinnande känns så bra!
TACK!

– Emma, Yogainstruktör

 

Jag gick till Filippa med någon slags krampaktiga sammandragningar i magen som uppkom efter ett meditationsretreat. Mycket märkligt tyckte jag och trodde egentligen inte Filippa kunde hjälpa mig men redan efter en behandling försvann de! Kände mig väldigt trygg i hennes kompetenta händer och kan rekommendera hennes behandling till alla som har märkliga kroppsliga symptom!

– Rikard, 43, civilingenjör

 

Jag kom till Filippa för att jag under långa perioder i mitt liv mått psykiskt dåligt och trots medicinering inte lyckats bli helt av med det. Jag led även av kroppsliga symptom som ”Restless legs”, tremor i händerna, ofta iskalla fötter. På bara 3 behandlingar hjälpte hon mig att få en helt ny förståelse för både min kropp och själ. Jag hade tappat tilliten till mig själv på grund av besvikelsen av att om och om igen falla in i dåligt mående. Det kändes underbart och tryggt att lägga kropp och själ i Filippas händer. Hon är väldigt professionell, lugn, lyssnar in – framför allt på kroppen och dess diffusa signaler. Jag fick också lära mig att jag inte behöver plocka isär allting intellektuellt för att kunna läka. Det läker även om man inte förstår. Tack Filippa!

– H.S., Arkitekt

 

Filippa har genom sina behandlingsmetoder hjälpt mig att inleda en personlig utveckling som gett mig nya värderingar och perspektiv på livet.
Tillsammans har vi grävt i problem från min uppväxt och jag har fått svar på frågor som jag gått runt med alldeles för länge.
Efter en omtumlande resa och läkande på både fysiskt och andligt plan känner jag mig piggare, starkare och väl rustad för att fortsätta min utveckling.
Jag är väldigt tacksam över att jag sökte hjälp hos Filippa och rekommenderar varmt hennes behandlingar! 

– John, 26 år och ingenjör

 

Jag har upplevt Filippas behandling som trygg, intuitiv och lyssnande. Genom ett varsamt guidande har hon hjälpt mig att utforska min egen kropp och känslor som ofta inte får så mycket utrymme. Det har känts som ett lugnt, djupt och närvarande samtal där det mest varit min kropp som har pratat och känt sig förstådd. Det verbala språket har funnits med som en hjälp men det har inte dominerat. Jag kan varmt rekommendera kontakt med Filippa för den som vill förstå mer om sig själv, ha större självmedkänsla, bli mer vän med sin kropp eller som vill öppna sig för att uppleva mer av livet. 

– Anonym psykolog, Malmö

 

Jag vill uttrycka mitt stora tack för dina hjälpande behandlingar som underlättar min vardag och höjer min livskvalité. Jag är idag 66 år, har alltid levt ett aktivt liv och vill fortsätta så!
Har sedan 2014 drabbats av följdbesvär från min diabetes typ II och Parkinson. Det yttrar sig som cirkulationsrubbningar, stelhet, värk och ledbesvär. I dagsläget, vad jag erfarit genom den allmänna sjukvården, så rår dom inte på den här typen av internmedicinska, inflammatoriskt relaterande besvär. Jag har däremot funnit att den alternativa behandlingsform som Filippa erbjuder har bromsat och börjat reversera mina besvär. Vet ärligt talat inte om jag fortfarande skulle vara helt mobil på egen hand, utan hennes hjälpande behandlingar i kombination med min egen träning.
Till personer med liknade besvär, vill jag med det varmaste rekommendera Filippa och hennes behandlingar.
I hopp om en fortsatt god prognos med en smärtfri framtid av smidighet, styrka, god rörlighet, kondition och ett fortsatt aktivt och rörligt liv!

– Göteborg mars 2019 / Anonym företagsledare

 

Jag har gått hos Filippa i ca tre år för olika besvär såsom trötthet, dåligt knä, krånglig nacke m.m. Besvären försvinner och jag kommer alltid ut därifrån med ny energi och framtidstro. Hon ger mig råd och enkla övningar som jag lätt kan ta till mig och följa. Med hennes behagliga och kunniga sätt guidar hon mig framåt och jag ser alltid lika mycket fram emot att få träffa henne.
Hon är helt fantastisk!

– Anette, Pedagog

 

Så…Då är det dags för mig att göra det som jag så länge har tänkt. Att ge mina varmaste rekommendationer till denna lilla, men ack så stora kvinna Filippa. Hon besitter en förmåga som är få förunnade… Förmågan att känna in och förmedla det som är av högsta prioritet för en människas/kunds mentala och fysiska utveckling.
Jag kom i kontakt med Filippa via min PT och med hennes kunskaper inom kinesiologi och osteopati, blev hon en viktig och ovärderlig ingrediens för mig i min utveckling under en stor livskris. Filippa gav mig verktygen och insikterna gällande vad som krävdes för att komma vidare. Hennes behandlingar gav mig, min själ och kropp läkning och ro. Filippa – tack för din kunskap och för din energi. Mina varmaste rekommendationer!

– Anna Bille, Marknadsansvarig och nätverkare

 

Filippa har en fantastisk förmåga att förstå sig på och nå fram till låsningar och smärta som satt sig i kroppen. Hon hjälpte mig att lösa upp dessa låsningar och få igång en läkningsprocess i både kropp och själ. Hon är varm, kunnig och intuitiv men samtidigt högst professionell.  Är så tacksam att jag träffade någon som Filippa som arbetade med grundorsaken till mina kroppsliga besvär, i mitt fall orsaker kopplade till emotionella svårigheter. Jag tror inte dessa besvär hade försvunnit av endast traditionell kroppslig behandling. Jag har ett stort förtroende för Filippa och vill varmt rekommendera henne.

– Eliza, Psykolog

 

Filippa, jag är så oerhört tacksam för din behandling, du var verkligen den enda som kunde hjälpa. Efter bara en gång känner jag mig annorlunda på flera olika sätt. Har energi och upplever inte längre tyngdkänslan i mina ögonlock. När jag vaknar så känner jag mig inte som en zombie som jag brukade innan jag besökte dig. Tröttheten som tog över kl 13 eller 15 varje dag har nästan helt försvunnit. Jag har också vågat be om en vidareutbildning som kan hjälpa mig utvecklas på jobbet.

– Jawad, Administrativ koordinatör

 

Jag har gått hos flera kinesiologer under många år, men Filippa har något speciellt. Hon ser inte bara kroppens fysiologi, utan också emotionella samt andra psykologiska aspekter på ett oerhört inkännande sätt. Hon arbetar med en respekt som ger förtroende med en gång.
Filippa har hjälpt mig komma vidare i en process där andra inte kunnat hjälpa. Hon använder olika metoder och infallsvinklar allt efter dagens behov och förmår formulera det hon uppfattar på ett fint och nyanserat sätt som jag har uppskattat enormt. Utöver detta har Filippa en opretentiös ödmjukhet de gånger hon upplever att hon inte vet tillräckligt eller inte får tillräcklig information.
Filippa är en sällsynt duktig kinesiolog. Jag vill utan minsta tvekan rekommendera henne till alla som behöver balanseras energimässigt, få kostråd eller vad det än må handla om.

– Marc Grue, Musiker vid Göteborgs Symfoniker

 

Jag vet inte exakt vad det är Filippa gör. Men det spelar inte så stor roll. Första gången jag fick en behandling av henne var 2007. Sedan dess har jag återkommit. Varje tillfälle har gett mig klarhet över var jag befinner mig och hjälpt mig att växa mig större än det som stormar. Jag är tacksam att hon finns, inte bara för min skull, utan för alla som får chansen att ta emot hennes behandlingar. Med sin kunskap om människan kombinerad med en innerlig önskan om att hjälpa är hon helt enkelt bra för världen.

– Jimmy Alm, Kulturprojektledare och poet.

 

Filippa hjälpte mig att komma till rätta med en trötthet som jag släpat omkring på i decennier. Jag kan varmt rekommendera hennes behandlingar som jag upplevde som oerhört lyhörda, kompetenta och läkande. Framförallt är Filippa en virtuos på att kommunicera med kroppens och sinnets gömda vrår dit språket och den rationella tanken kan ha svårt att nå.

– Malin Lindroth, Författare och kulturskribent. 

 

Måste maila och berätta att jag mår så bra. Det var som någon stängde av en strömknapp för ca två veckor sedan. Alla dessa 200% stress strömningar som alltid fanns inne i kroppen bara slutade. På stört. Plötsligt synkade kroppen, ro inne och mer energi utåt. Nu börjar även sömnen funka, då det inte är torktumlare i huvudet längre. Har lätt till storskratt. Är så himla glad och vill bara förmedla det till dej.

– Ann-Christine 

 

Filippa är fantastisk! Ja, jag skulle säga magisk. Det hon gjort för mig känns så – magiskt. Hon kan känna saker i min kropp som bara jag vet. Hon får min kropp att tala om för henne vad jag behöver på ett sätt som min kropp inte talar om för mig. Eller kanske har jag inte lärt mig att lyssna på samma sätt som Filippa. Min trötthet var som bortblåst efter några besök hos henne och min mage har nästan inte alls krånglat efter både frigörelse av blockeringar i kroppen och handfast massage. Tack Filippa! Du är fantastisk 

– Anna

 

Jag vet inte hur hon gör . . . men det funkar!
Jag träffade Filippa då jag befann mig i en tragisk livssituation. Vid första tillfället var min kropp helt nedsläckt och nu har den börjat fungera igen. Det gör att både kropp och psyke kan samarbeta och jag kan se på min livssituation ur flera perspektiv.
Filippa ställde frågor som gjorde att jag tänkte och kände mellan våra träffar och för det är jag henne evigt tacksam.

– Birgit

 

Är så tacksam att jag kommit i kontakt med dig! Jag upplever starkt att du hjälper mig att överleva både fysiskt och själsligt under en kritisk period i mitt liv! Jag är imponerad av din kunskap och din totala närvaro, ditt engagemang och din mediala kompetens! Helt enkelt enastående! Tack!

– Regina Thomsen, Beteendevetare, konstnär och grafisk formgivare

 

Tack Filippa!  Du fick mig att förstå vilka känslor från barndomen som fortfarande gör mig illa, och gav mig redskap att hantera dem för att må bättre, både fysiskt och psykiskt. Ditt engagemang för att förbättra människors hälsa är beundransvärt och värmer i själen.

– Paula

 

Filippa har en intuitiv förmåga att se vad varje individ behöver och en angelägenhet att bidra till en förbättring på lång sikt. Hon är flexibel och lyhörd till vad individen vill ha, och använder sina kunskaper i olika terapier för att få just den blandingen som är rätt för just den stunden. Ibland kan hennes behandlingar ge lättja i stegen, ibland en kroppslig tyngd från djup avslappning och energiarbete. Men behandlingarna känns alltid rätt för just det man behövde då.

– Sigrid Laurel Östlund, Arkitekt Doktorand

 

Jag vill varmt rekommendera Filippa för sina omsorgsfulla behandlingar. Hon ser personen i sin helhet. Det fysiska, det emotionella, det andliga. Alla kroppar är lika viktiga och de ska vara i balans, har jag lärt mig. Hon behärskar olika terapeutiska metoder som hon anpassar klokt efter behov.

– Alejandro

 

I have been to Filippa since 2013. On each visit I feel my balance restored, nurtured, enlightened and healed. This is of essence, and Filippa can extend this to both mind, body and spirit.

– Anna-Maria Orru, Bio architect vid Chalmers Tekniska Universitet

 

Nu har det gått 4 dagar sedan jag var hos dig och du slog på strömbrytaren i min kropp med din kinesologibehandling. Det onda och oroliga i min mage och tarmar har inte kommit tillbaka än. Yrsligheten har inte heller visat sig. Bokat in mig på det du rekommenderade och jag gör övningarna du visade mig. Jag känner mig hoppfull! Tack och tusen tack för dig! Du kommer kunna hjälpa så många med din känslighet, professionalitet och helande förmåga. Synd du bor så långt ifrån där jag bor men bokar gärna in mig nästa gång jag besöker Götet!

– Anette, Yoga instruktör

Lämna ett svar