Filippa hjälpte mig att komma till rätta med en trötthet som jag släpat omkring på i decennier. Jag kan varmt rekommendera hennes behandlingar som jag upplevde som oerhört lyhörda, kompetenta och läkande. Framförallt är Filippa en virtuos på att kommunicera med kroppens och sinnets gömda vrår dit språket och den rationella tanken kan ha svårt att nå. Malin Lindroth, Författare, kulturskribent

Filippa har en intuitiv förmåga att se vad varje individ behöver och en angelägenhet att bidra till en förbättring på lång sikt. Hon är flexibel och lyhörd till vad individen vill ha, och använder sina kunskaper i olika terapier för att få just den blandingen som är rätt för just den stunden. Ibland kan hennes behandlingar ge lättja i stegen, ibland en kroppslig tyngd från djup avslappning och energiarbete. Men behandlingarna känns alltid rätt för just det man behövde då.
Sigrid Laurel Östlund, Arkitekt Doktorand

Jag vill varmt rekommendera Filippa för sina omsorgsfulla behandlingar. Hon ser personen i sin helhet. Det fysiska, det emotionella, det andliga. Alla kroppar är lika viktiga och de ska vara i balans, har jag lärt mig. Hon behärskar olika terapeutiska metoder som hon anpassar klokt efter behov.
Alejandro Fernández

I have been to Filippa since 2013. On each visit I feel my balance restored, nurtured, enlightened and healed. This is of essence, and Filippa can extend this to both mind, body and spirit.
Anna-Maria Orru, Bio architect vid Chalmers Tekniska Universitet

Nu har det gått 4 dagar sedan jag var hos dig och du slog på strömbrytaren i min kropp med din kinesologibehandling. Det onda och oroliga i min mage och tarmar har inte kommit tillbaka än. Yrsligheten har inte heller visat sig. Bokat in mig på det du rekommenderade och jag gör övningarna du visade mig. Jag känner mig hoppfull! Tack och tusen tack för dig! Du kommer kunna hjälpa så många med din känslighet, professionalitet och helande förmåga. Synd du bor så långt ifrån där jag bor men bokar gärna in mig nästa gång jag besöker Götet!
Anette, Yoga instruktör