Brev till mina klienter

Det är många som avbokar nu, vilket är en logisk reaktion med tanke på rådande omständigheter. Vill att ni ska veta att jag stöttar alla er som tar ansvar på detta sätt för att förhindra smittspridning! Med detta sagt kommer mottagningen trots allt inte att stänga ner, så länge inte staten går in med sådana rekommendationer. Jag tänkte förklara lite kort varför:

Behandlingarna jag ger syftar till att stärka hela individen och därmed även immunförsvaret. Utöver kroniska smärtor, magtarm-problem, låsningar i rygg/nacke, stress-relaterade besvär m.m, behandlar jag även astmatiska problem, återkommande infektioner i öron/näsa/hals och så vidare. Härom dagen kom en kvinna in med högt blodtryck som inte kunnat få hjälp på annat håll pga den överbelastade vården.

Det känns viktigt att hålla öppet därför att behandlingarna i förlängningen hjälper mina klienter att hålla sig friskare och mer balanserade. Och det är ju mer angeläget än någonsin under en pandemi. Jag bara önskar att fler visste om att den här typen av hjälp finns att få! 

Se gärna tidigare inlägg för att läsa om hur osteopatisk medicin kan vara viktigt för folkhälsan just nu: [ https://filippabeijer.com/2020/03/18/hur-kan-vi-overleva-pandemier-ett-integrativt-perspektiv/ ]. På min facebook-sida står det också om vad jag gör på min mottagning för att förhindra smittspridning: [ https://www.facebook.com/FilippasOsteopatiochKinesiologi/ ]