Alla Hjärtans Dag med vår i sikte!

”Med värme och intuition öppnar Filippa upp för vårsolens strålar att väcka till liv det som legat i dvala under vinterns tjocka lager.”

– Johan

van gogh

Jag fick den här fina rekommendationen av en klient häromdagen. Den är bara en mening lång och talar närmast ett barns klarspråk!

I mina behandlingar strävar jag efter just detta. Att klienten ska få en djupare kontakt med sig själv, samtidigt som vi öppnar blockerade flöden. Så tinar det som legat i träda och kälen går ur jorden. En läkningsprocess sätter igång! Det kan låta klyschigt, men ni vet vad de säger om klyschor…

Jag ser att vi har tappat bort våra säsonger och kör på som om det inte fanns någon skillnad mellan sommar och vinter. Det är klart kroppen blir trött och förvirrad. Det är faktiskt okej att gå i dvala på vintern, bli tröttare, ta det lugnare. Sen kommer våren och det gör ont när knopparna brister. Men så vackert och ljust det blir då de slagit ut! Våren är ju uppvaknandets tid, utrensningens tid. Det är för övrigt en mycket bra tid att gå på behandling och sätta igång alla dessa stärkande processer!

Nu är det Alla Hjärtans Dag på lördag. Varje anledning att göra någon glad är en god anledning. Så fram till den 14/2 får man 25% rabatt på mina presentkort. För de som vill ge något välgörande till en käresta (och då menar jag alla som vi håller kära!).

Välkomna!